Booking policy

Tisztelt vendégünk!


Tájékoztatunk, hogy az árak tájékoztató jellegűek. Foglalásod csak abban az esetben érvényes, ha azt visszaigazoltuk valamilyen formában (pl. e-mail, telefon). A foglalást visszaigazoló emailben szereplő linken az időpontot tetszés szerint lehet módosítani, illetve törölni az azt megelőző 24 óráig.

Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább!

Új vendégeknek:
- Új vendégnek számít az, aki olyan email címmel foglal időpontot, amely még nem szerepel az online rendszerben.
- Az új vendég által első alkalommal foglalt időpont csak foglaló megfizetése ellenében kerül visszaigazolásra, melynek mértéke a foglalt szolgáltatás árának 50%-a.
- A foglalót a foglalást követően kapott visszaigazoló emailben szereplő linkre kattintva, bankkártyával tudja befizetni.
- Amennyiben a foglaló nem kerül kiegyenlítésre, időpontja a foglalást követő 24 óra múlva automatikusan törlődik a rendszerből.
- A foglalóról elektronikus számlát küldök.
- A szolgáltatás igénybevételét követően a foglaló összege jóváírásra kerül a fizetendő végösszegből.
- Amennyiben az időpont az azt megelőző 24 órán belül kerül lemondásra, a foglalót nem áll módomban visszafizetni.
- Amennyiben az időpont nem kerül lemondásra, a foglalót nem áll módomban visszafizetni, illetve nem tudok új időpontot biztosítani a vendég számára.
- Amennyiben törölni kívánja az időpontját, az azt megelőző 24 órán kívül, kérem jelezze nekem emailben (bankszámlaszámával együtt) és a foglaló visszautalásra kerül.

Akik már jártak nálam:
- A 24 órán belüli lemondás esetén az elmaradt szolgáltatás árának 50%-os megfizetése után tudok új időpontot biztosítani, melyet számla ellenében, átutalással vagy a következő alkalommal személyesen tudtok rendezni.
- Ha egyáltalán nem történik lemondás, nem tudok következő időpontot biztosítani.

Kérlek Titeket, hogy pontosan érkezzetek, a késő vendégekkel szemben fenntartom a jogot, hogy elálljak a kezeléstől, illetve kevés csúszás esetén lecsökkentsem a kért szolgáltatások számát/idejét annak érdekében, hogy a kezelésre szánt munkaidőt ne lépjem túl.

A minimum kezelési ár 6.000,-/alkalom.

A foglalási rendszerben lehetőség van várólistára feliratkozni, így ha nem találsz számodra megfelelő időpontot, keress email-ben, Messengeren, WhatsApp-on vagy a 06705968896-os telefonszámon.